Tv-debut: Fantastiske Anderson .Paak leverer sydende soul-medley hos Colbert

I går aftes lagde Stephen Colberts talkshow gulvbrædder til en brandvarm soul-session, da koncert- og albumaktuelle Anderson .Paak og hans band The Free Nationals fremførte et medley af ‘Silicon Valley’ og ‘Carry Me’ fra det seneste udspil ‘Malibu’.

Med en fyrrig attitude og vrængende soulvokal viste .Paak sig som en begavet performer, og live havde de to numre tydeligvis fået et ekstra skud soulenergi. Undervejs overraskede sangeren også med sine evner bag trommesættet på ‘Carry Me’, hvor han overlegent tæskede løs samtidig med, at vokalen sad i skabet. Dette var hans første tv-optræden.

Efter en fremtræden gæsterolle på Dr. Dres comeback ‘Compton’ fra sidste år tog Anderson .Paaks karriere for alvor fart, og han kan opleves live med The Free Nationals i Pumpehuset den 14. februar.

Læs også: Her er 16 koncerter du skal opleve i februar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af