Tyler, The Creator taler ud om sit storhit ‘Yonkers’: »Beatet blev lavet som en joke«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han rappede egentlig bare som om, han var retarderet, over et shitty beat, der blev lavet på otte minutter. Således lyder det fra Tyler, The Creator om hans 2011-hit ‘Yonkers’.

Afsløringen landede via et nyt interview, hvor Vince Staples får sig en overmåde ærlig sludder med Odd Future-rapperen til GOLF Media-app’en. Her tog rap-kollegaernes snak om deres ungdommelige opfattelser af musikalske indflydelser og idoliseringer den spændende, men lidt uventede (og ærligt talt lidt skuffende) drejning.

Da ‘Yonkers’ i 2011 landede som leadsingle for Tylers soloalbum, ‘Goblin’, blev den modtaget vidt og bredt med både anmelder- og lytterroser. Foruden at få massiv omtale og at lande højt på adskillige årslister over de bedste numre, gik singlen også hen og blev Tylers regulære mainstream-gennembrud. Umiddelbart ikke en helt dårlig joke, skulle man mene.

Hør interview-klippet med Tyler, The Creator og Vince Staples i toppen, og læs Tylers citat om ‘Yonkers’ herunder:

»Niggas ved ikke, at det beat blev lavet som en joke. Jeg prøvede at lave et shitty New York-beat, og vi rappede bare som om vi var fra New York, som om vi var retarderede. Og så havde jeg bare nogle tilfældige vers og tænkte: ‘Jeg optager det bare til det her beat, det beat er kinda cool‘. Og så kunne niggas virkelig godt lide det. Det er så skørt, fordi skidtet var faktisk en fucking joke. Jeg lavede bogstaveligt talt det beat på otte minutter«.

Læs også: Grammy-tømmermænd: Kendrick gemte skattekammer, ‘meh’ fra Bowies søn og McCartney afvist i døren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af