Det maniske dansebarn er tilbage – se ny video fra Sia til ‘Cheap Thrills’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun har slået flere vejrmøller end du kan tælle på en hånd, boltret sig i et bur med ballademageren Shia Lebeouf og været i ekspressiv stirrekonkurrence med kameraet. Nu er den hyperaktive Maddie Ziegler endnu engang tilbage i Sias nyeste video til ‘Cheap Thrills’ fra den anonymiserede popstjernes seneste album ‘This Is Acting’.

Sias video-partner-in-crime Daniel Askill er tilbage som instruktør, og langt hen ad vejen er der ikke meget nyt under solen. Alligevel er den nye video naturligvis er et velkomment gensyn med den usandsynligt indlevende barnedanser, der til tonerne af den klubbede single udfører nogle mildest talt vanvittige trin med efterhånden forventelig dedikation.

Se med i videoen foroven og få inspiration til nogle vilde dansemoves, der kan bruges Sias koncert på årets Smukfest.

Læs også: Interview med Sias videomakker Daniel Askill: »Sia har et meget særligt følelsesmæssigt instinkt«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af