Hør Sias nye single ‘Cheap Thrills’ – oprindeligt skrevet til Rihanna

Hør Sias nye single ‘Cheap Thrills’ – oprindeligt skrevet til Rihanna

Sia har igennem flere år skrevet sange for de helt store popstjerner og været meget åben om det, som man blandt andet kunne læse i et stort interview for nylig. Flere af de sange, der ikke blev godkendt af popindustriens tunge navne, udgiver Sia nu selv på det kommende album, ‘This Is Acting’, og i dag er singlen ‘Cheap Thrills’ kommet ud.

Det er en tilbagelænet popsang i et roligt tempo med en reggaeton-rytme og inspirationer fra tropical house. Den var egentlig skrevet til Rihanna, hvilket er ganske tydeligt, for man kan sagtens høre, hvordan sangens fraseringer, hook og stil ville have passet til RiRi.

Læs også: Sia afslører: Rihanna leder stadig efter numre til ‘Anti’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af