Gamle kendinge og nyt blod til Alive Festival – Bikstok, Phlake m.fl.

For ottende år i træk går lokalkræfterne i Thy sammen om Alive Festival, der tidligere har imponeret med sit bredspektret genreudsnit af større såvel som mindre danske acts på intime scener i idylliske omgivelser. I dag er der sat fire nye navne på plakaten, der tæller publikumsfavoritterne i Bikstok, samt mindre navne i form af fremadstormende Phlake, Emilie Ramirez og Virgin Suicide.

Blæs Bukki, Pharfar og Eaggerman kommer forbi med pladen ‘Uranium’ i bagagen, og deres show bliver blandt få festivalkoncerter i år. Den graviditetshyldest-hittende duo Phlake har netop udgivet ‘Angel Zoo‘, der lægger sig fint i forlængelse af lyden, de selvproklamerende har beskrevet som rhythm’n’balls. Emilie Ramirez har ligeledes gjort sig særdeles positivt bemærket, og hun har for nyligt imponeret med den fremragende debut-ep ‘Grandma Said’, der blandt andet bød på den stærke single af samme navn.

Der begynder så småt at tegne sig et billede af et særdeles oplagt program for årets festival, der tidligere har annonceret stærke navne som The Minds of 99, Blaue Blume og Chinah.

Alive Festival løber af stablen fra den 11.-13 august.

Læs også: Skandinavisk vellyd til Musik i Lejet: Chinah, Turboweekend, Bisse m.fl.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af