Skandinavisk vellyd til Musik i Lejet: Chinah, Turboweekend, Bisse m.fl.

Skandinavisk vellyd til Musik i Lejet: Chinah, Turboweekend, Bisse m.fl.

Hvis man lægger sit øre til festivalplakaten, kan man snart høre årets musikprogram med havet i baggrunden. Der er nemlig nyt fra Musik i Lejet, og denne gang drejer det sig om en bølge af skandinavisk vellyd fra fem forskellige fronter.

Dagens offentliggørelser tæller Chinah, Turboweekend, Niki & The Dove, Bisse og Saveus.

Den danske r’n’b-trio Chinah slap i sidste måned deres debut-ep ‘Once the Lights Are On’, der vidnede om tårnhøjt niveau og blid pop til perfektion. Turboweekend leverede sidste år deres fjerde album ‘Share My Thunder’, og har nu allerede sat sig på Tinderbox- og Fredagsrock-plakaterne for igen at erobre det danske livelandskab, som de har domineret kyndigt gennem tiden.

Svenske Niki & The Dove har været lidt i dvale de seneste år, men har meldt om flyvefærdighed til sommerens festivaler. Fra den danske stjernehimmel finder vi desuden to strålende skud i form af den helt særlige, fremadstormende Bisse, der i sidste år smed intet mindre end fire stærke album, samt Saveus – ‘F.K.A. Martin fra X-Factor’ – der under efterårets P3 Guld-show genopstod fuld af ambitioner med det James Blake-klingende, imponerende nummer ‘Levitate Me’.

Musik i Lejet har tidligere på året sat Liss, S!vas og SG Lewis på programmet. Festivalen løber af stablen i Tisvildeleje d. 21. – 23. juli.

Læs også: Her er 15 koncerter, du skal opleve i april – bl.a. Pusha T, Moderat og nye danske rapkometer

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af