‘Godfather of Grime’ – Wiley giver koncert i Pumpehuset med Slimzee

Grime-genren gennemgår for tiden en forfriskende revolution med navne som kongen Skepta, Stormzy og Kano i front, og nu kan du komme med til hvor det hele startede. Wiley er blevet kaldt ‘The Godfather of Grime’, og den 28. april antænder han scenen i Pumpehuset, og det bliver endda i fornemt selskab med ligeså ikoniske Slimzee.

Wiley & Slimzee går way back, hvor især deres legendariske ‘Sidewinder Sets’ med pioneren Dizzie Rascal var med til kanonisere makkerparet. Selv kan Wiley skrive både The Hit Squad og Pay As U Go Cartel på cv’et, og det var også sammen med blandt andre Dizzee Rascal, at han grundlagde grimekollektivet Roll Deep, mens han i dag holder fanen højt med crewet Boy Better Know.

Slimzee har på samme måde været i gamet længe, og i februar blev vi overlegent serveret en splinterny session med hans grime-sensationelle radiostation Rinse FM, hvor Wiley var med bag mikrofonen.

Koncerten i Pumpehuset er således en storartet mulighed for at opleve to levende ikoner, og du kan allerede nu varme op med det tunge makkerpars fælles ‘Rinse FM’-session forneden.

Wiley & Slimzee
Torsdag den. 28. april
Pumpehuset
Billetpris: 28. april

Læs også: Her er 15 koncerter du skal opleve i april – Pusha T, Moderat og nye danske rapkometer

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af