Lyt: SBTRKT slipper otte nye numre med masser af spændende gæster

Lyt: SBTRKT slipper otte nye numre med masser af spændende gæster

Der går sjældent særligt lang tid mellem de kunstneriske udskejelser fra den maskerede musikmager Aaron Jerome aka. SBTRKT. Denne gang har Jerome som et lyn fra en skyfri himmel sluppet otte stærke, dugfriske numre på projektet ‘Save Yourself’, der er streamingklar til weekenden.

Som altid har den elektro-eksperimenterende brite allieret sig med en række fornemme gæster. Denne gang gælder det blandt andet The-Dream, D.R.A.M., Mabel samt hans hyppige samarbejdspartner, Sampha, der også gav sit kyndige besyv med på det fremragende 2014-album ‘Wonder Where We Land’.

Lyt med herunder.

Læs også: Her er 15 koncerter du skal opleve i april

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af