Roskilde-aktuelle Gents: Her er fem popsange, vi har det vildt over lige nu

Roskilde-aktuelle Gents: Her er fem popsange, vi har det vildt over lige nu

De danske talenter i Gents er netop blevet annonceret til Roskilde Festival, og i den anledning forstyrrede vi synthpop-duoen for at høre om fem popsange, de tripper over for tiden. Måske udvalget spiller ind som inspirationskilder på det debutalbum, som makkerparret formentligt arbejder på lige nu?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Sjæl I Flammer ‘Jeg ser dig dybt’

»Skævt og naivistisk på den helt rigtige cute måde. Referencerne til dansk 80’er-pop falder jo også lige i vores smag. Sjæl I Flammer er en del af kollektivet/pladeselskabet Vellness Plader, som vi tripper totalt over for tiden. Vi kunne også have valgt Franske Piger eller Ecstasy in Order«.

Hør flere popsange udvalgt af Gents på de følgende sider.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Choir of Young Believers ‘Græske’

»‘Grasque’ er den vildeste plade! Alt ved den er bare så overdrevet fresh. Det er så fedt, når man støder på en plade så ambitiøs, modig og relevant. ‘Græske’ er netop et godt eksempel på dette. De der majestætiske synthflader, der kommer halvvejs, opsluger dig bare og får dig til at miste pusten. Monumentalt og intenst«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Prefab Sprout ‘Bonny’

»Prefab Sprout har længe været vores yndlingsband fra 80’erne. ‘Steve McQueen’ (pladen hvor ‘Bonny’ er fra) er spækket med gode sange, men ‘Bonny’ er altså bare hittet over alle hits. Alle lydene spiller utrolig godt sammen, omkvædet er virkelig catchy og så er den helt rigtigt opbygget. Vi forstår ikke, hvorfor Prefab Sprout ikke er alles yndlingsband«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Texas ‘Inner Smile’

»’Inner Smile’ er jo årtusindets popsang! Sammen med ‘Bonny’  er det nok den sang, vi har lyttet allermest til de sidste mange måneder. Nummeret plejer at gå rent hjem en sen fredag aften, for alle får optur over at genopdage det. Udgivelsesåret er 2001, og ‘Inner Smile’ oser da også af new millenium. Det der ‘yeah’-kor er jo bare mindblowing«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Enigma ‘Sadeness (Part I)’

»Vi har totalt optur over Enigmas larger than life 90’er-vibes. De slår et slag for patos og er ikke blege for at bruge pompøse munkekor, multietniske referencer og panfløjter. Generelt har vi dyrket meget new age-agtig musik på det seneste, blandt andet Neneh Cherry og Youssou N’Dours pophit ‘7 Seconds’. Det er mennesker der forstår at bruge synthesizere! Så lækkert«.

Læs også: Roskilde Festival afslører 20 nye navne: Macklemore og The Last Shadow Puppets

Læs også: Roskilde Festival: Her er vores otte favoritter blandt dagens offentliggørelser

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af