Roskilde Festival afslører 20 nye navne: Macklemore og The Last Shadow Puppets

Roskilde Festival afslører 20 nye navne: Macklemore og The Last Shadow Puppets

20 nye kunstnere er kommet på Roskilde-plakaten, som nu prydes af 74 navne. Det endelige program kommer til at indeholde 175 kunstnere og vil blive afsløret i starten af april – så kan man ligesom gå og glæde sig til dét hele marts.

Ni ud af dagens annonceringer er nordiske talenter, som skal spille på de to scener, Rising og Countdown, i festivalens opvarmningsdage.

Dagens annonceringer:
Macklemore & Ryan Lewis (US)
At the Drive-In (US)
The Last Shadow Puppets (UK)
Blues Pills (SE)
Choir of Young Believers (DK)
Diät (DE)
Ex Eye (US)
Fox Millions Duo (US)
Freddie Gibbs (US)
Guardian Alien (US)
Kakkmaddafakka (NO)

Rising/Countdown
Bersærk (DK)
Chinah (DK)
Emilie Ramirez (DK)
Gents (DK)
Gundelach (NO)
Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS? (FI)
Milkywhale (IS)
Reykjavíkurdætur (IS)
Sudakistan (SE)

Vi har kåret vores personlige favoritter fra pakken HER, men nævnes skal selvfølgelig dagens tre største annonceringer: Macklemore & Ryan Lewis, der netop har udsendt albummet ‘This Unruly Mess I’ve Made’, er klar til Orange Scene, Alex Turners supergruppe The Last Shadow Puppets kommer til Dyrskuepladsen med april-albummet ‘Everything You’ve Come to Expect’, og så er der også besøg fra gendannede At the Drive-In, der arbejder på de første nye sange siden bandets (midlertidige) opløsning i 2001.

Hertil oplyser Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén i en pressemeddelelse, at Rising- og Countdown-scenerne i år kommer til at lægge tæt på hinanden.

»Der er rigtig mange spændende nordiske talenter, og vi ser det både som et privilegium og et ansvar at præsentere disse fremadstormende bands for et dedikeret publikum. Vores to scener for de spirende navne, Rising og Countdown, er placeret tæt på hinanden, så vores musikglade gæster har mulighed for at opleve samtlige af de nordiske stjerneskud – hvis de har ben og ører til det!«, udtaler Wahrén.

Læs også: Roskilde Festival: Her er vores otte favoritter blandt dagens offentliggørelser

Læs også: Roskilde-aktuelle Gents: Her er fem popsange, vi har det vildt over lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af