The Last Shadow Puppets teaser: »Vi laver enten en trilogi eller et drama i fire dele«

The Last Shadow Puppets teaser: »Vi laver enten en trilogi eller et drama i fire dele«

Næste fredag er der nyt fra The Last Shadow Puppets – også kendt som Arctic Monkeys’ frontmand, Alex Turner, og hans partner-in-crime, Miles Kane. Sammen slipper de det længeventede album ‘Everything You’ve Come To Expect’, der skal følge op på gruppens 2008-debut ‘The Age of the Understatement’.

Man kunne let forledes til at frygte, at Turner og Kane efter næste udgivelse igen ville nuppe sig et lille årtis Puppet-hi, men det lader heldigvis ikke til at være tilfældet denne gang. Turner var nemlig et smut i BBC Radio 2 Breakfast Show i går, hvor han i en sludder med Chris Evans fortalte, at der er mere på vej fra The Last Shadow Puppets.

»Vi laver enten en trilogi eller et drama i fire dele. Jeg har endnu ikke besluttet mig« lød det fra Alex Turner, der med resten af dukketeatret tager mod Dyrskuepladsen senere på året.

Læs også: The Last Shadow Puppets i sand til halsen i ny video til ‘Everything You’ve Come to Expect’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af