To danske dj’s spillede til Mariah Careys privatfest i København

To danske dj’s spillede til Mariah Careys privatfest i København

Opdatering: Ena har også delt et billede af Carey på Instagram HER.


I aften giver Mariah Carey koncert i Forum i København som led i ‘The Sweet Sweet Fantasy Tour’, hendes første Europaturné siden 2003. Hun har dog haft ‘fri’ siden en koncert i Luxembourg den 26. marts og umiddelbart hygget sig i København de sidste par dage.

I følge den danske dj Flip holdt superstjernen søndag aften privatfest på champagnebaren Balthazar i København. Og hvordan ved han så det? Han var såmænd inviteret med som dj, og stod sammen med Ena Cosovic for musikken til den intime komsammen, der kun inkluderede sangerindens 20 nærmeste.

Se Flips billedbevis på Instagram HER.

Der er stadig billetter til sid-ned-koncerten i Forum i aften.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af