Video: Se Savages i intens, medrivende live-version af ‘Adore’ hos Stephen Colbert

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere på måneden indtog Savages Vega som en tornado af vildskab og kontrol – med selvsikker coolness og musikalsk overskud. Men var du ikke blandt de heldige, der overværede den sublime koncert, kan du trøste dig med at komme på forreste række (eller det, der ligner) til deres optræden på ‘The Late Show with Stephen Colbert’ – og glæde dig til firkløveret lægger Roskilde Festival ned til sommer.

Den frembrusende britiske postpunk-kvartet fik deres publikum til at rocke igennem med tilbageholdt åndedræt, da de leverede deres intense liveversion af det stærke nummer ‘Adore’. En optræden, der går lige i rockhjerte og -mellemgulv. Nummeret er hentet fra Savages andet album, ‘Adore Life’, der landede i januar.

Læs interview: Savages: »Det handler om at spille røven ud af bukserne, så folk føler sig i live«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af