Heartland Festival afslører det endelige program – Chinah, Anne Linnet og anerkendt performance-kunstner

Heartland Festival afslører det endelige program – Chinah, Anne Linnet og anerkendt performance-kunstner

Heartland Festival afslører i dag deres endelige program af musik, mad, samtaler og kunst ved Egeskov Slot på Fyn. Dagens tilføjelser byder både på musiknavne i form af ustoppelige Chinah og erfarne Anne Linnet samt en samtale mellem den danske kunster Tal R og den anerkendte serbiske performance-kunstner Marina Abramovic, der blandt andet har arbejde sammen med Jay Z.

Chinah nyder i øjeblikket stor opmærksomhed med debut-ep’en ‘Once the Lights Are On’, mens Linnet sørger for den tvær-generationelle syng-med-fest med et utal af slidstærke danske evergreens.

Festivalen har også tidligere annonceret en samtale med Brian Eno i forbindelse med hans udstilling ‘The Ship’ i Riddersalen under festivalen. Med Kristian Leth som moderator vil legenden debatere ‘Instruments of Change’ med arkitekten Bjarke Ingels, mens Marina Abramovic og Tal R vil tale om ‘The Escape From Normality’.

Festivalens direktør og bagmand Ulrik Ørum-Petersen udtaler sig om det fulde program:
»Jeg er meget glad og stolt over det færdige program vi i dag kan præsentere og syntes, det er lykkedes os at tilføre noget helt nyt til det danske kultur- og eventlandskab. Niveauet indenfor alle de fire indholdsområder er tårnhøjt, og jeg er overbevidst om, at der er en magisk weekend i vente til juni«.

Heartland Festival finder sted den 10.-11. juni, hvor tidligere annoncerede navne tæller Flaming Lips, Mark Ronson (dj-set), Kwamie Liv, Blaue Blume og Låpsley.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af