Her er ugens 10 fedeste fester – No3 Label Nite, Vice-party, Polka og Coma Clubs lillesøster

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Basnørder sender live fra Stengade
De elektroniske entusiaster i Lowpass er allerede onsdag klar med smadrende vibrationer, hvor der på ny transmiteres live for 21. gang på Stengade, mens festen denne gang er rykket ned i større lokaler på stedet. Aftenens basballade byder på en vaskeægte dj-flødeskumskage skåret ud i kvarte, hvor rutinerede nattelivskræfter i form af Klaus Boss, Erosion Flow, Serbern og Ena Cosovic udgør det samlede lineup.

Og når vi siger koncerten transmiteres live mener vi det i ramme alvor – hele herligheden kan nemlig streames på aftenen HER.

Lowpass
Onsdag den 13. april
Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et musikalsk overflødighedshorn
Sidste år stod det danske pladeselskab No3 bag en vellykket label night i Pumpehuset, og nu gentager de succesen. Fredag aften kan man således opleve koncerter med solide – mere eller mindre elektroniske – navne som Kill J, Chinah, FAE, Kentaur, Noréll, Code Walk og Devon Sevon, der alle er i stald hos selskabet.

Og festen stopper ikke her, for bagefter er der afterparty, hvor Lucy Love er hyret ind som pladevender sammen med AV AV AV-medlemmet Anders Dixen (også kendt som Ukwon), Nector og Rebecca Molina.

No3 Label Nite
Fredag den 15. april
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap24
Festinstitution fejrer fødselsdag
I hele 20 år har Polka arrangeret fester i København, og det skal selvfølgelig fejres. Fredag går det ned på hjemmebanen på Nørrebro – nærmere bestemt på Sigurdsgade 39 – hvor en bundsolid tretrinsraket bestående af Ras Money, Diskantlyd og Soulsystemet forhåbentligt sørger for, at fødselsdagsfesten stikker helt af.

Polka
Fredag den 15. april
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap7
Vice fejrer magasin og madkanal i Kødbyen
Mad, musik og friske magasiner. Vices madmedie Munchies har fået sin helt egen danske afdeling, og fredag er der inviteret til launch party på Bakken i Kødbyen. Her fejres også den nye udgave af Vice, ’The We Missed You Issue’, og udover smagsprøver på nye burgere fra Bakkens restaurant, El Barrio, er der også et pakket musikprogram.

Glæd dig til live-optrædener fra Kim Kim og Debre Damo Dining Orchestra, mens Emma Acs, Elias Gozal og €uroboys styrer dj-pulten mellem løjerne og til langt ud på natten.

Vice Launch
Fredag den 15. april
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Raptalent straffer mikrofonen på Rust
Dansk rap er inde i en positiv udvikling for tiden, hvor det vælter frem med nye talenter. Et af dem er Artigeardit, der for nylig udsendte debut-ep’en ’Fristelser fordærver’, der fremviste tilbagelænede historier og stærke evner bag en mikrofon. Fredag giver han natkoncert på Rust, hvor Serbern og Emil Degner styrer pulten før og efter showet.

Artigeardit x Rust
Fredag den 15. april
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skøn synthpop på Jazzhouse
I flere år har Discoteque Palmen været en del af Sejerø Festival. Nu er festivalen lukket, men palmediskoteket lever videre som klubaften på Jazzhouse. Her kan man få udvidet sin musikalske horisont med to skæve synthpop-projekter i skikkelse af den belgiske duo Mittland och Leo og engelske Palmistry.

Discoteque Palmen
Fredag den 15. april
Jazzhouse
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Københavnske festaber kører kanonen i stilling
Fredag er der elektronisk musik i stride strømme fra de københavnske festarrangører i Kanonklubben, der for tredje gang indtager Ideal Bar med masser af dybe grooves og rillede plader. William Hass vender tilbage som overkommanderende beatgeneral bag pulten, mens det overdådigt spækkede musikprogram også langer op med Tim Driver side om side med Alex Index, samt Nobles, Buch & Jarner og Harrison Heat.

Kanonklubben
Fredag den 15. april
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Historisk rave med tyske klubkræfter
I start-90’erne indtog et par festhungrende ravere nogle smadrede lokaler på Potsdamer Platz, og 25 år senere står klubben Tresor som et fyrtårn i det berlinske natteliv. Derfor er man også tilgivet, hvis man fredag forveksler højtalernes prusten med historiens vingesus, når technofænomenets eget label indtager Culture Box med et veloplagt udsnit af deres fineste bas-leverandører, der denne aften tæller Sleeparchive og DJ Deep.

Culture Box x Tresor
Fredag den 15. april
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap3
Crate diggers indtager Natbar

Der er lagt i ovnen til en mindeværdig lørdag på Natbar. Her er selveste Tykmesteren, nok bedre kendt som Master Fatman, hentet ind for at lufte sine sjældne vinyler med bossa- og latin-schlagere, mens aftenens andet trækplaster er Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole, der også er en fuldblods-crate digger. Natbar er denne aften åbent allerede fra kl. 20.00, da Københavns Radiobiograf Festival inviterer.

Natbar – Tykmesteren & Dokkedal
Lørdag den 16. april
Natbar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Velkomne bekendtskaber med Coma Clubs lillesøster
Coma Clubs ivrige lillesøster AMOC har efterhånden et par festbrag på samvittigheden, og lørdag slår Sigurdsgade endnu engang dørene op til en uimodståelig aften. Den Coma-klassiske discoguru Christian d’Or holder lyttesession på sit imødesete udspil ‘Tough Soul’, og så bliver der også mulighed for at stifte bekendskab med den Barometer-klatrende duo AyOwA, der gemmer på endnu et kendt ansigt i form af den erfarne sangsmed Hannah Schneider. Coma-bagmand Kenneth Bager er selvfølgelig også bag pulten.

AMOC
Lørdag den 16. april
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af