Lyt: J Dilla, Nas og Madlib forenes på nyt stærkt track ‘The Sickness’

Lyt: J Dilla, Nas og Madlib forenes på nyt stærkt track ‘The Sickness’

I år er det ti år siden, hiphoppen mistede en af sine mest innovative producere i J Dilla. Allerede i 2002 var det dog meningen, at Dee skulle have sluppet albummet ‘The Diary’, der nu i stedet udgives posthumt i morgen.

Forud for morgendagens release er et bonustrack fra pladen netop kommet ud. Det drejer sig om det Madlib-producerede og Nas-gæstede nummer ‘The Sickness’, der ligeledes byder på vers fra Dillas skarpe tunge. Lyt med herunder, hvor intense loops og linjer sidder snorlige, selv om de blev optaget med mere end et årtis mellemrum.

Om samarbejdet udtaler Nas: »May J Dilla continue to Rest in Power in Hip Hop Heaven for eternity. Jeg er beæret over at spille en rolle i hans værker og beæret over at være en del af denne sang. Han skinner ned på os, mens vi får lov til at nyde hans ‘Diary of J Dilla’-album. Hans ord klinger højt på denne her. En hilsen til alle dem, der samarbejdede på dette værk. En hilsen til Detroit og til hans familie«.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Kanye West og Nas slår sig sammen på nyt intenst track, ‘Figure It Out’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af