Premiere: Hør Yung, Fossils m.fl på live-udgivelsen ‘Collision With an Insignificant City’

Premiere: Hør Yung, Fossils m.fl på live-udgivelsen ‘Collision With an Insignificant City’
Yung.

90 minutter. Så lang tid tog det 13 bands at præsentere det bedste fra Aarhus’ undergrund, hvor navne som Yung, Fossils og Narcosatanicos skiftedes om at indtage scenen i et kontinuerligt sæt under sidste års Pop Revo festival. Den hektiske fremvisning blev som lovet foreviget, og i dag har vi forpremiere på live-udgivelsen, der under navnet ‘Collision With an Insignificant City’  lander officielt den 8. april.

Koncerten blev i sin tid beskrevet som en hyldest af og tidsbillede på et sprudlende aarhusiansk musikmiljø, der for tiden afføder danske musiktalenter med stort potentiale. Yung er efterhånden listens mest prominente navn, men der er masser af spændende nye bands at give sit i kast med – herfra skal også lyde anbefalinger til at tjekke Blod og Tears ud udenfor denne udgivelse.

Albummet bliver fejret med en spækket release-weekend, hvor alle 13 artister spiller fordelt over to dage den 8.-9. april på henholdsvis Tape og Radar. Ti af navnene kan opleves dagen før på Københavns Hovedbibliotek – læs mere om den koncert på Facebook HER.

‘Collision With An Insignificant City’ – release
8.-9. april
Tape & Radar.
Partoutbillet + LP: 250 kr.
Læs mere om koncerten på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

12952916_595065187309630_857802125_o

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af