St. Vincent springer ud som horror-instruktør på kommende filmprojekt

St. Vincent springer ud som horror-instruktør på kommende filmprojekt

Altid arbejdsomme Annie Clark aka St. Vincent kan snart tilføje horror-instruktør og manuskriptforfatter til sit cv. Clark er netop blevet hyret ind på en kommende horrorfilm, hvor hun blandt fire andre kvinder skal skrive og instruere én af fire dele i filmen ‘Four Deadly Tales, By Four Killer Women’.

Det er Clark selv, der i går breakede nyheden via Instagram-posten forneden, hvori hun udtaler: »Jeg skriver/instruerer en horrorfilm som en del af XX med Roxanne Benjamin, Magnoliapics, XYZfilms. Så spændt på muligheden for at udforske genren«.

Ellers er det småt med detaljer om det kommende projekt, der bliver en del af en såkaldt XX-antologi. Clark nævner dog at have fået instruktør- og manuskripthjælp fra Roxanne Benjamin, der tidligere har været co-producer på horror-filmene ‘V/H/S’. Benjamin er også producer på det kvinde-tematiserede filmprojekt, der endnu ikke har fået nogen releasedato.

Som musiker udgav St. Vincent senest sit selvbetitlede album i 2014.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af