Efter Radioheads online-forsvindingsnummer: Nyt mystisk videoklip florerer online

Efter Radioheads online-forsvindingsnummer: Nyt mystisk videoklip florerer online

I går viste Radiohead sine fans how to disappear completely, så at sige. Mens vi spændt venter på gruppens kommende plade, havde Thom Yorke og kompagni slettet sig selv fra alle online-flader, så der kun var det rene hvide ingenting tilbage på alt fra bandets website til deres social media-konti.

Efter det opsigtsvækkende forsvindingsnummer spreder mystikken sig yderligere dagen derpå. Nu har Radiohead nemlig delt en lille stopmotion-video af en lystigt pippende lille sangfugl. Videoen landede via gruppens Instagram, mens den også dukkede op på deres website et kort øjeblik for så at forsvinde igen og endnu engang gøre plads til en hvid baggrund og dead air space, om man vil.

Det kunne tænkes, at den lille sangfugl kunne forbindes med den virksomhed, Radiohead oprettede for nu syv små måneder siden ved navn Dawn Chorus LLP. Dawn Chorus er nemlig den engelske betegnelse for, når fuglene synger ved begyndelsen af en ny dag.

Læs også: Dexter leger Thom Yorke – Se skuespiller Michael C. Halls cover af Radiohead

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En video slået op af Radiohead (@radiohead) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af