Lyt: Erykah Badu synger duet med Drake på remix af PARTYNEXTDOOR’s ‘Come and See Me’

Lyt: Erykah Badu synger duet med Drake på remix af PARTYNEXTDOOR’s ‘Come and See Me’

Erykah Badu er blevet svært glad for at remixe de helt store hiphopkanoner. Sidste efterår pillede hun ved Drakes gigahit ‘Hotline Bling’, og senest stod Kanye West for skud, da hun serverede sin helt egen version af ‘Real Friends’.

Nu vender Badu til dels tilbage til Drake i form af et remix af rapperens samarbejde med PARTYNEXTDOOR, ‘Come and See Me’, fra tidligere i år – der i hænderne på Badu er blevet omdøbt til ‘Come and See Badu – the official BADU PARTY NEXT DOOR DUET REMIX’.

Badu har været nogenlunde tro mod originalen, der er en tilbagelænet slowburner, men hun synger nu de første vers, hvormed hun kommer til at synge duet med Drake, der byder ind med sit vers senere i sangen. Smart tænkt, Badu.

Sangerinden er efter eget udsagn på vej med et nyt mixtape med titlen ‘THIS $h!t TOO EASY’, der bliver opfølgeren til sidste års mixtape, ‘But You Caint Use My Phone’.

Læs også: Se Erykah Badu i ny trailer for det Nas-producerede drama ‘The Land’ – med Kanye på soundtracket

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af