Svensk voodoo-psych til Den Grå Hal: Goat på turné med nyt materiale

Svensk voodoo-psych til Den Grå Hal: Goat på turné med nyt materiale

Det maskerede stammefolk fra svenske Goat har netop annonceret, at de vender tilbage til Danmark for at give koncert i Den Grå Hal den 8. oktober. Koncerten er en del af en længere turné, der ifølge rygter er strikket sammen for at følge op på bandets kommende album.

Heksegryden bulderkoger, og allerede nu har vi mulighed for at få en forsmag på bandets velkendte, hypnotiske miks af psykelisk rock og afrobeat med singlen ‘I Sing In Silence’. Ritualet tro er den percussive rytmik i højsædet med et væld af dansable krøller fra guitarer og alternative instrumenter (panfløjte!), imens de shamaniske kvindevokaler unisont prædiker løs.

Siden debutpladen ‘World Music’ fra 2012 har bandet ufortrødent fortsat deres transcenderende togt i en ganske produktiv kadence: Opfølgeren ‘Commune’ blev udgivet i 2014, og nu svirrer det altså om, at vi får mere allerede til efteråret.

Billetsalget starter tirsdag kl. 10.00

Goat (SE) + support: Josefin Öhrn & The Liberation
8. oktober
Den Grå Hal, Christiania
Billetpris: Endnu ikke offentliggjort

Læs live-anmeldelse: Goat på Roskilde Festival, 2015

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af