Tricky trailer varsler nyt album fra The Avalanches – forhåbentlig

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke første gang, australske The Avalanches forsøger at starte en medielavine (host host) ved at varsle et kommende album. Nu forsøger bandet igen med en ny mystisk teaser, der måske/måske ikke er et tegn på, at efterfølgeren til det efterhånden sagnomspundne album ‘Since I Left You’ fra 2000 omsider er på trapperne.

Teaseren har den selv-refererende titel ‘Since They Left Us’ og prydes af bandets lækre sample-baserede pop, imens en montage ruller af forskellige klip fra blandt andet prisoverrækkelser og forventningsfulde fans som Danny Brown og Ariel Pink, der angiveligt også skulle medvirke på albummet. Father John Misty dukker også op til sidst, men da han bliver spurgt om hans arbejde med bandet svarer han helt klassisk: »Hvad er The Avalanches?«.

Det er svært at gøre sig klog ovenpå denne teaser, men arbejdet med albummet er med sikkerhed igang – forhåbentlig er vi bare lidt tættere på nu.

Gense The Avalanches-musikvideo: 15 uforglemmelige dansevideoer fra de seneste 15 år 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af