Zayn crooner i ‘Tron’-inspireret laserunivers – se vidoen til ‘Like I Would’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nogle var måske skeptiske (andre hjerteknuste), da Zayn Malik sagde farvel til One Direction for at eftersøge en karriere som soloartist. Under fornavnet Zayn har han dog trådt i karakter som godkendt boyband-udbryder, og i dag er han ude med en vild musikvideo til pop-bangeren ‘Like I Would’.

Her slynges der om sig med tydelige referencer til 80’er-kultfilmen ‘Tron’, hvor en computerhacker bliver bortført ind i en sci-fi-præget computerverden. Iklædt neondragt og et intenst blik er Zayn dog hovedrollen i musikvideoen, der også byder på utæmmelige dansekoreografier og et uoverstigeligt laserbudget.

Zayn har tidligere optrådt i Jimmy Fallon med ‘Like I Would’, der er taget fra debutalbummet ‘Mind of Mine’, hvor han blandt andet samarbejdede med Frank Ocean-producer James ‘Malay’ Ho.

Læs også: One Direction-afhopper: Tre gode grunde til, at du skal tage Zayns solokarriere seriøst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af