Distortion: Syv must-sees til Final Party på Refshaleøen

Lørdag aften kulminerer Distortion med Final Party på Refshaleøen – her er vores guide til festens bedste musikoplevelser.
Distortion: Syv must-sees til Final Party på Refshaleøen
Empress Of spiller på Red Bull Music Academy-scenen.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Empress Of – 21.30, Red Bull Music Academy Stage

Man starter jo ikke aftenen med techno, og Lorely Rodriguez’ sælsomme, sexede og til tider ret feststemte synthpop burde virkelig være en optimal måde at starte sin Final Party på. Sensuelt, men alligevel med smæk for skillingen. Hør sidste års stærke debutalbum ‘Me’ som opvarmning.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Kelela – 23.00, Red Bull Music Academy Stage

Ja, du kan bare blive foran Red Bull Music Academy-scenen, for kl. 23.00 betrædes brædderne af en af festivalens bedste bookings overhovedet. Med et hold af fremsynede producere – fra Fade to Mind-holdet og hiphop-geniet DJ Dahi til avantgardisten Arca – har Kelela skabt din egen lille boble af fremtids-r’n’b, der er både maskinel og ekstremt følsom – tjek bare den stærke ‘Hallucinogen’-ep fra sidste år, der udkom via Warp.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Danny L Harle– 23.30, Bedford Truck-scenen

Er man til fremsynet pop er det direkte videre til Bedford Truck-scenen, som hostes af – ta-da! – Soundvenue! Her man man opleve den britiske producer Danny L Harle, som er tilknyttet et af de senere års allermest spændende nye pladeselskaber, PC Music. Som sine label-kumpaner gør Harle sig i en kombination af house og tyggegummipop (lidt mindre naivt end kolleger som QT og Hannah Diamond), og sidste års debut-ep ‘Broken Flowers’ var ét langt endorfin-ridt.


ApeironCrew
Apeiron Crew. Foto: Emil Friis-Jensen Jupin.

4. Apeiron Crew – 23.00, Army Tent

Skal der mere fart på er det med at kigge forbi det lille militærtelt, som til Final Party hostes af Vice og Apeiron Crew. Det house- og techno-glade dj-crew går på kl. 23.00, men de holder bassen bastant og beatet konstant i flere timer, så du kan sagtens nå ovenstående koncerter først.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Gilli ­– 01.15, The Boat

Bådscenen bliver til Final Party hostet af RubA’Dub Sundays og Droz Daily Steezin, og programmet er tætpakket med spændende rappere og sangere som Eebz, Tobias Rahim, Icekiid fra Cannibal Records og Benal. Vi fremhæver dog Gilli her, som nok må være scenens hovednavn – det bliver en fest.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Dixon – 03.00, Royal Container Stage

Den storladne elektroniske fest kommer i høj grad til at foregå på container-scenen, og er man kommet for at danse de allersidste kræfter ud af kroppen er det nok en god idé at kigge forbi kl 03.00. Her sørger tyske Dixon for soundtracket i hele tre timer, og med en gloværdig karriere som dj, producer og ejer af pladeselskabet Innervisions har han remedierne i orden – og så har han altså indtaget førstepladsen de seneste tre år, når online-mediet Resident Advisor har kåret årets bedste dj’s.

7. Bonus: Morgenfest med Superpitcher, 06.00

Location er endnu ukendt, men for de hardcore Distortion-gængere er der morgenfest kl. 06.00, hvor tyske Barnt og Superpitcher spiller et back-to-back set. Superpitcher har været Distortion-gæst mange gange, så han ved præcis, hvordan den kage skal skæres.

Læs også: Se masser af billeder fra gadefesten på Vesterbro

Læs også: Distortion: Se kæmpe billedserie fra Nørrebro

Læs også: Distortion-diskussion: »Er gadefesten den frække lillebror, som nu har ramt en ustyrlig pubertet?«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af