Hør Thøger Dixgaards ny sommersingle, ‘Hvad skal du nå?’

Hør Thøger Dixgaards ny sommersingle, ‘Hvad skal du nå?’
Foto: Rasmus Weng Karlsen

Siden Thøger Dixgaard sidste forår udgav sin debut-ep ‘OK’ er der kommet et par smittende singleskud og stærke videoer fra Huakos-medlemmets retning. Nu er det tid til endnu en r’n’b-inspireret skæring fra Dixgaard – og denne gang er der dømt freestyle-fraseringer, minimalistiske klaverakkorder og fuld fart på rasleægget på ‘Hvad skal du nå?’.

Singlen lander præcis en måned inden Thøger Dixgaard i selskab med Joey Moey spiller op til sommerkoncert på Nemoland. Så der er en måned til at træne sing-a-long-vokalen og øve teksten, for helt ærligt: Hvad skal du ellers nå?

Læs også: Møs vilde rejse: Fra ‘Fisse i dit fjæs’ til Orange Scene i ti trin

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af