Lazer-fest, lynnedslag og legesyge: Se Rihanna og Calvin Harris’ nye video til ‘This Is What You Came For’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidst Rihanna og Calvin Harris stødte sammen på musikfronten, sagde kalenderen 2011 og de danceinficerede hits hed ‘We Found Love’ og ‘Where Have You Been’. Denne sommer er de to makkere blevet genforenet, hvilket har resulteret i endnu en dansegulvsbasker – denne gang under titlen ‘This Is What You Came For’.

I dag er videoen til ‘This Is What You Came For’ landet, og den byder på en legesyg, forførende og festglad Rihanna, der indtager en lang række universer – lige fra tætproppede dansegulv til fornemme landskaber og psykedeliske mønstre. Hun befinder sig nemlig (foruden i et stort glimmer-jumpsuit) i en kube af lærreder, hvorpå der projiceres alverdens fornemme og fantasifulde figurer. Se med i toppen.

RiRi og Harris har desuden delt deres hit i tre forskellige remixudgaver produceret af henholdsvis Dillon Francis, R3HAB & Henry Fong og Grandtheft. Hør udgaverne via iTunes.

Læs også: Rihanna-remix: Kaytranada forvandler ‘Kiss It Better’ til lækker house

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af