Se Chinah forvandle Ameries r’n’b-hit ‘1 Thing’ til blød pop

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er gang i Output-fløjen ude på DR for tiden. For to uger siden rullede Kwamie Livs fortolkning af Robyns ‘Dancing On My Own’ ind, og nu melder Chinah sig også på banen med endnu en coverversion af et kæmpehit.

Denne gang er det et af r’n’b’ens absolutte fyrtårn, der står for skud, i form af Ameries ‘1 Thing’, som fik det meste af verden til at trippe i takt og synge med for 11 år siden. Men er der én ting Chinah kan, så er det at male med en blød poppensel, uanset om de så maler på et gammelt lærred.

Det havde nu ikke været nogen helt nem fødsel for bandet, der startede med at have en lang krise, efter at P3’s lyttere havde givet dem udfordringen.

»Vi sad bare og tænkte, ‘hvad skal vi gøre?’«, fortæller bandet til DR.

Opstartsproblemerne lader sig dog ikke spore i slutresultatet, der glider Mercer-lækkert på synthesizerens bashjul med neddryppende guitarornamenter omkring sig, mens Fine Glindvad pakker det fængende vokal-hook ind i sine silkebløde stemmebånd.

Måske coveret ligefrem er på setlisten, når Chinah spiller koncert i Store Vega den 6. oktober?

Læs også: Chinah forvandlede sterile Spot-omgivelser til dampende popfest

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af