Video: Hør Trentemøllers nye single – ‘River In Me’ med Savages’ Jehnny Beth

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trentemøllers kommende album, som har fået titlen ‘Fixion’, udkommer til september, men allerede nu kan vi få en smagsprøve fra albummet, der er det første siden ‘Lost’ fra 2013. Singlen ‘River In Me’ er just udkommet og har Savages’ karismatiske frontkvinde Jehnny Beth bag mikrofonen. Derudover har nummeret fået en grusom billedside, der understreger de kølige og dystre takter i det elektroniske noir-univers.

‘River In Me’ lægger sig i højere grad end tidligere op ad postpunkens og darkwavens mekaniske bølger, hvor hårde beats, percussive pisk og huggende basgange etablerer det cementhårde underlag for en malstrøm af snittende synths og gysende vokalpust. Jehnny Beth er dermed ikke langt fra sit sædvanlige leje på den intense postpunk-prædikestol, og de to musikere kunne for så vidt godt putte en ring på dette match, der passer som støvlefod i stramme sorte hoser.

Videoen er blevet til i et samarbejde mellem den svenske filminstruktør Åsa Riton og den svenske kunstner Andreas Emenius, som manifesterer sig som intet mindre end et drabeligt makkerpar: Gråmeleret vintertristesse i et forfrossent ødeland danner rammen om en twisted kærlighedshistorie om to dristige piger, som spiller hasard med livet, mens de blandt andet farer på glatis i en gammel Dodge.

‘River In Me’ udkommer også fysisk på en 7″ vinyludgivelse, men vi skal helt frem til næste år, før man kan opleve Trentemøller på de skrå brædder her til lands.

Læs også: Trentemøller bag knapperne hos Savages: »Det kunne være sjovt at lave noget, der ikke var elektronisk funderet«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af