M.I.A. vender tilbage med sit måske allersidste album – hør den Skrillex-producerede førstesingle ‘Go Off’

M.I.A. vender tilbage med sit måske allersidste album – hør den Skrillex-producerede førstesingle ‘Go Off’

M.I.A. har alle dage haft noget på hjerte, og hun er fra tid til anden derfor også kommet i massiv modvind. Men med det kommende femte album ‘A.I.M.’ fra den britiske aktivist-sangerinde lader det til, hun lægger stilen lidt om.

»Det er det ‘reneste’ album, jeg har. Det er mit sidste album, så jeg vil bare have, det skal være glædesfuldt, og der er ingen beklagelser på det. Det er en helt anden side af mig, jeg ved ikke, om folk kender den« grinede M.I.A. i et interview med BBC’s Annie Mac.

Målet med ‘A.I.M.’ bliver derfor at holde sammen på folk. »I am not messing with human beings right now« jokede hun videre i æteren hos Annie Mac, hvor også førstesinglen fra ‘A.I.M.’ blev afsløret: Den Skrillex-producerede, indisk inspirerede, ferme lille sag ‘Go Off’.

Om ‘A.I.M.’ bogstaveligt talt bliver M.I.A.s sidste album, eller om der skal lægges noget andet i de ord, hun senere brugte: »my last proper album«, er endnu ikke endegyldigt udspecificeret, men det lyder umiddelbart som om, sangerinden har nye horisonter i sigte.

‘A.I.M.’ er ude den 9. september, og ‘Go Off’ kan høres (sammen med BBC-interviewet) herunder.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af