Strøm Festival rykker til Nørrebro – masser af nyt på plakaten inkl. Av Av Av, sovekoncert og plante-synth

Strøm Festival rykker til Nørrebro – masser af nyt på plakaten inkl. Av Av Av, sovekoncert og plante-synth

Når kalenderen rammer midten af august, er Strøm Festival klar til at sætte beats til alle electro-glade hjerter i København. Men mens den elektroniske festival de seneste år har haft Enghaveparken som legeplads, bliver det i år Superkilen på Nørrebro, der vil danne rammerne om festen.

Superkilen (det godt fire år gamle byrum mellem Nørrebrogade og Tagensvej) kommer til at give plads til tre forskellige scener, der bliver pakket med danske såvel som udenlandske livekunstnere og djs. På scenerne kommer vi blandt andre til at kunne finde supertrioen Av Av Av, århusianske Maizena, jazz-electro-duoen Bremer/McCoy samt de tre britiske Rhythm Section International-tilføjelser Al Dobson Jr, FYI Chris og Contours.

Foruden festen i Superkilen vil den nørrebroske Multihal lægge hus til en label night med det hollandske house-selskab Rush Hour, hvor blandt andre labelbossen Antal, tyske Hunee og japanske Soichi Tereda er på plakaten.

Strøm har desuden inviteret sig indenfor i Brorsons Kirke til sovekoncert med Karsten Pflum, mens der på Østergros tagterrasse vil være dømt plante-fest til tonerne af Mort Garsons ‘Mother Earth’s Plantasia’-album fra 1976 leveret af musikere fra blandt andet Choir of Young Believers og Treefight for Sunlight.

Strøm Festival, der under dette års slag fylder 10 år, har desuden allerede sat en række fødselsdagsværdige events på programmet – blandt andet koncerter i Cisternerne, kirker og på DGI-Byens tag.

Læs også: Pumpehusets Byhave afslører sensommerens program – udvider med søndagskoncerter

Superkilen
Av Av Av (DK), Maizena (DK), Bremer/McCoy (DK), Al Dobson Jr. (UK), FYI Chris (UK), Contours (UK) m.fl.
Lørdag den 13. august kl. 14-22
Superkilen, Nørrebro

Rush Hour Label Night
Antal (NL), Hunee (DE), Soichi Tereda (JP)
Lørdag den 13. august kl. 22-04
Multihallen, Nørrebro
Billetpris: ca. 100 kr.

Sovekoncert
Karsten Pflum (DK)
Tirsdag den 9. august kl. 22-08
Brorsons Kirke
Billetpris: ca. 100 – 160 kr.

Plantasia
Anders Bach (Ice Cream Cathedral), Christian Lindinger (Treefight for Sunlight), Aske Bode (Bodebrixen), Nikolaj Koch (Choir of Young Believers)
Mandag den 8. august 19.30 – 22
Østergro, Østerbro
Billetpris: ca. 100 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af