Trailerpark Festival lancerer ny scene – mere musik, kunst og mad på plakaten

Trailerpark Festival lancerer ny scene – mere musik, kunst og mad på plakaten

Når Trailerpark Festival om tre uger løber af stablen, kan den vesterbroske musik- og kunstfestival fejre 10 års fødselsdag. Derfor er det næsten også kun på sin plads, at der er faldet en fødselsdagsgave ned i skødet på festivalgæsterne i form af den nye scene, Gourmet.

På Gourmet-scenen er der dømt intim hygge, kunst i alle afskygninger og – som navnet indikerer – godt til ganen i form af syv nye madboder kurateret af Kødbyen Mad og Marked. Der er således lagt op til et lille luksusafbræk, hvis ørerne skal dulmes og maven fyldes.

På musikplakaten for scenen finder vi blandt andre den debuterende duo Di Garbi og Simon Muchinsky (When Saints Go Machine-producer), elektro-projektet AyOwA (bestående af Hannah Schneider og Nicolai Kornerup), singer/songwriter Lærke Emilie samt Anders SG og Anders B i den nye duo Thanks.

Udover musikprogrammet vil der være poesi, dokumentar- og kortfilm, lydinstallationer med mere. På de tre øvrige scener i trailerparken finder vi desuden navne som Gold Panda, Liss, Phlake, Vinnie Who, Gilli, Jamaika og Section Boys.

Trailerpark Festival indtager Copenhagen Skatepark 28. – 30. juli.

Læs også: Her er sommerens fedeste fester – Trailerpark, Beyoncé-hyldest og masser af bas

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af