Burns vs. Jay G: The Simpsons’ afslører timelangt hiphop-afsnit

Burns vs. Jay G: The Simpsons’ afslører timelangt hiphop-afsnit

For første gang i historien kommer ‘The Simpsons’ til at lave et time langt afsnit. Afsnittet får premiere til januar under titlen ‘The Great Phatsby’ og er en hiphop-homage til F. Scott Fitzgeralds klassiker ‘The Great Gatsby’.

Gæster tæller Keegan-Michael Key og Taraji P. Henson fra ‘Empire’, mens afsnittet vil fokusere på Mr. Burns’ sammenstød med hiphop-mogulen Jay G – Jay Z og Gatsby trukket sammen.

‘The Simpsons’-producer Matt Selman fortæller til Entertainment Weekly, at Burns og Jay G mødes over deres ekstravagante livsstile, men at venskabet ender med, at Burns går konkurs i kølvandet på det vilde overforbrug. Jay G overtager herefter kraftværket i Springfield, og så har vi balladen.

Afsnittet vil være inddelt i to dele med titlerne ‘The Betrayal’ og ‘The Revenge’, og Henson vil ifølge Selman spille en Simpsons-version af ‘Empire’-karakteren Cookie – nu med navnet Praline. Key lægger stemme til rapperen Jazzy James, som slår sig sammen med Burns, Homer og Bart for at få hævn over Jay G.

Hertil har ‘The Simpsons’-holdet hyret Jim Beanz, som har produceret musik til ‘Empire’, til at kreere et par originale hiphop-numre til afsnittet.

Læs også: Simpsons giver Trump spraytan, botox og det glatte lag i ny kortfilm ‘3 a.m.’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af