Danske Silvester styrter ud på dansegulvet på den nye single ‘Black Hearted’

Danske Silvester styrter ud på dansegulvet på den nye single ‘Black Hearted’

Vi har holdt øje med danske Silvester et stykke tid nu og ladet os forføre af trioens poppede r’n’b-fornemmelser. På deres nye single ‘Black Hearted’ lægger gruppen dog de småpsykedeliske tåger bag sig og bevæger sig ind på dansegulvet med et groovy beat og superstramme baslinjer i ryggen.

Der er næsten syndig disco-optimisme på færde denne gang, selv om omkvædet efterlader lytteren i et sfærisk melankolsk vakuum, før verset atter samler dig op på den rytmiske bølge. På den måde befinder vi os alligevel stadigvæk i Silvesters velkendte univers, hvor det svævende ubesværet fletter sig ind i det solide og taktfaste.

I morgen onsdag kan man opleve Silvester live, når de spiller til Red Bull Sound Select sammen med Liss. Det foregår på Vega, men sidder man i det jyske og lider afsavn, er der også hjælp at hente, når samme konstellation kommer forbi Aarhus Festuge den 30. august.

Læs mere om arrangementerne HER og HER

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af