Der sker noget på Frank Oceans blog! Mystisk live-stream er gået i gang

Der sker noget på Frank Oceans blog! Mystisk live-stream er gået i gang

Opdatering, 2/8/2016, 16.27: Så sker der noget igen. Circa 24 timer efter, Frank i går gik ‘på skærmen’, er han nu tilbage i studiet. Og i dag bliver der spillet musik, der lyder lidt mere hen ad noget, som kan have med ‘Boys Don’t Cry’ at gøre. Det skal dog siges, at det er kommet frem, at ‘streamen’ ikke er live, men et kunstprojekt, der blev optaget sidste år. Det skifter lidt mellem musik og stilhed i øjeblikket.


Opdatering, 1/8/2016, 19.09: Personen har nu forladt værkstedet efter fire timers arbejde. Pt. er der stilhed.


Opdatering,1/8/2016, 15.36: Nu er soundtracket skiftet til strygere. Violiner og cello i melankolsk og melodisk humør.


Opdatering, 1/8/2016, 15.03: Så sker der noget. Vinklen på streamen er skiftet. Noget mærkelig musik kører loopet og underspillet i baggrunden, mens en person (det ligner Franks statur og nye frisure?) går rundt i det, der umiddelbart er et værksted og skærer noget træ på en rundsav. Spændingen er ulidelig…


Er dagen virkelig ankommet? Lander Frank Oceans nye album i dag?

Det er endnu ikke til at sige, men et eller andet sker der på hans Boys Don’t Cry-blog, der fra start har været knyttet til r’n’b-sangerens kommende, men meget hemmelighedsfulde andet album.

En mystisk live-stream er gået i gang, men endnu viser den ikke andet end et par arbejdsborde i sort/hvid. Umiddelbart er stedet en form for lagerhal, og lydsiden er pt. bare hvid støj – se billede forneden.

Der er ingen hints til hvad og hvornår, der kommer til at ske noget, men live-streamen har et Apple Music-logo i højre hjørne, så det virker utvivlsomt som om, at stuntet har noget med en decideret musikudgivelse at gøre.

Senest offentliggjorde Ocean et bibliotekskort, som (på en måde) lagde op til, at albummet ville lande i juli.

Vi sidder kimet til streamen, som du selv kan følge med i HER.
OBS: Det virker umiddelbart som om, at streamen kun virker i den nyeste version af Safari-browseren.

Læs også: Kommentar: Franke, du fucker med mig

Skærmbillede 2016-08-01 kl. 10.26.47

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af