Et plaster på såret: Se Mø fortolke Frank Oceans ‘Lost’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ja okay, vi er en gået hen og blevet en smule småsentimentale – for ikke at sige solidt skufferede – over Frank Oceans stiltiende snedkeri henover weekenden. Og selv om denne nyhed ikke skal handle om Frank, men , så er det alligevel ufravigeligt, når nu det hele ender med at pege på ham. Ak!

Heldigvis tjener det som et plejende plaster på såret, når Mø giver sit stærke bud på, hvordan Ocean-hittet ‘Lost’ ville lyde, hvis det havde været fostret af hende selv. Cover-versionen er tilsyneladende optaget i samme ombæring som en optagelse af ‘Final Song’, som vi bragte i sidste uge.

Det oprindelige, sofistikerede hiphop-beat har fået et reggae’sk calypso-feel i hænderne på Møs rytmiske rygrad Rasmus Littauer, og selv virker popsangerinden langt fra så ‘lost’, som teksten anslår. Hun er snarere i sit es i blandt den groovy basgang og det synkoperede klaversynth, der sværmer om hendes indsmigrende og indlevende vokal.

Mø har tidligere udgivet et ‘Lost’-cover sammen med Major Lazer.

Læs også: Her er den eneste forklaring på det ‘manglende’ Frank Ocean-album

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af