Jeremih inviterer til fyraftensfest – hør ’Pass Dat’-remix med The Weeknd, Chance the Rapper og Young Thug

Jeremih inviterer til fyraftensfest – hør ’Pass Dat’-remix med The Weeknd, Chance the Rapper og Young Thug

Tilbage i slutningen af 2015 slap fløde-crooneren Jeremih sit roste ’Late Nights’-album, hvor bl.a. nummeret ’Pass Dat’ havde rollen som kærkommen, hashomtåget kontrast til de evindelige og fuldfede trussetyvshistorier, han efterhånden er blevet vidt berygtet for.

Siden da har han udgivet et nyt mixtape, men nu har Chicago-sangeren altså også delt en revideret version af sidste års ‘Pass Dat’ med tre af tidens største hiphop-navne i form af The Weeknd, byfællen Chance the Rapper og Young Thug.

Faktisk er det ikke første gang, genrekollegaen The Weeknd giver sangen sit eget spin, da han allerede omkring jul sidste år gav sit første besyv med på beretningen om den forbudte urt. Denne gang gæster han dog med ny lyrik, og egentlig forstår man det godt. For mens alle tre features lyder veloplagte på den disede fællesskabssang, er det især The Weeknd, der skiller sig ud med sin sælsomme r’n’b-gjalden, der er lige op ad hovedpersonens boldgade.

Læs anmeldelse: Jeremih i Store Vega: Uforløst r’n’b-brag

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af