M.I.A. deler ny Diplo-produceret sang fra kommende album ’A.I.M.’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

M.I.A. har sluppet en ny version af sin ’Bird Song’.

Efter i første omgang at have lovet det Diplo-snedkererede oplæg af sangen for få uger siden, viste det sig imidlertid, at fans for omkring én uges tid siden fik leveret en helt anden version – en, der er produceret af hiphopperen Blaqstarr og derfor bærer navnet ’Bird Song (Blaqstarr Remix)’.

Selv om man foranlediges til at tro, at M.I.A.’s efterhånden anstrengte forhold til Diplo – som hun var romantisk involveret med i fem års tid – kunne have noget at gøre med tilbageholdelsen af tracket, ser det ud til, at hun i stedet langede ud efter sit pladeselskab, Interscope, der blev udpeget som gerningsmændene bag blokeringen af Diplo-udlæggelsen.

Hvad der egentlig er foregået bag kulisserne vides endnu ikke. Under alle omstændigheder er Diplo-oplægget ude nu, som udover – i remixets ånd – at gøre brug af et andet beat, også præsenterer visse justeringer i sangteksten. Du kan give den et skud ovenfor.

M.I.A.’s kommende femte album ’A.I.M.’, der altså både henviser til en reversering af hendes kunstnernavn og et mål om større utilitaristiske foretagender, vil muligvis være hendes sidste af slagsen. Den potentielle epilog er ude 9. september og gør entré i to versioner, standard og deluxe. ’Bird Song (Blaqstarr Remix)’ vil figurere på standard-tracklisten, mens ’Bird Song (Diplo Remix)’ kun vil være at finde på den ekspanderede deluxe-udgave.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af