Chance the Rapper vælter Ellens Talkshow med ‘No Problem’ – Lil Wayne og 2 Chainz også med

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chance the Rapper rider stadig på den solide bølge, han satte i søen med sit farverige gospelrap-album ‘Coloring Book’, som landede i foråret. Et af højdepunkterne er den bekymringsløse ‘No Problem’, der har 2 Chainz og Lil Wayne med på gæstevers.

Da Chance i går indtog ‘The Ellen Show’, havde han både sine ‘No Problem’-makkere, masser af energi og en overordentlig omgang bekymringsløs attitude med sig på scenen. Nummeret, der om noget er en solid fuckfinger til alle de pladeselskaber, der uden held har forsøgt at få Chance i bås, blev eksekveret med en befriende frisk rasering af et pladeselskabs-lokale, der ganske passende havde fået navnet ‘Generic Records’.

De to gæstestjerner 2 Chainz og Lil Wayne leverede ligeledes deres linjer med masser af optimistisk »I don’t give a damn«-stil, og Wayne udnyttede i samme ombæring den oplagte chance for at ændre sine linjer lidt, så de blev aggressivt adresseret mod Cash Money Records – selskabet han er signet hos, og som han ligger i intens strid med: »If Cash Money try to stop me / I’m gon’ let ’em rob me / Yeah, right, like Ryan Lochte«.

Efter at have vandaliseret ‘Generic Records’ og leveret deres vanvittigt friske show, blev Chance desuden hængende til en lille snak med Ellen. Her sludres om løst og fast, om fester i Det Hvide Hus og om ikke at være tilknyttet et pladeselskab.

Optrædenen fik til slut sin prik over i’et, da Chance fulgte op med et tweet, hvori han skriver, at han længe har villet optræde med dét show, men at ingen tv- eller awardshows var med på idéen. But along came Ellen…

Se showet i toppen samt tweetet og interviewet herunder – eventuelt som opvarmning til Chance-koncerten i Falconer Salen den 15. november.

Læs også: 20 år efter: Chance the Rapper, Nas og Snoop Dogg hylder Tupac Shakur

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af