Danske Mont Jake afslører ‘hemmelig’ identitet – hør den nye single ‘Pearly Cloud’

Danske Mont Jake afslører ‘hemmelig’ identitet – hør den nye single ‘Pearly Cloud’

Identiteten var hemmelig, da danske Mont Jake tidligere på året debuterede med singlen ‘Shadow’, der havde fornemt besøg af Wu-Tang Clans Masta Killa.

Alle ledetrådene pegede dog ret tydeligt på forsanger i hedengangne Mont Oliver, Jacob Hammershøj, som med den nye single ‘Pearly Cloud’ ikke længere lægger skjul på, hvem der står bag Mont Jake.

»Det var ikke tanken at lave en Daft Punk og holde mit privatliv ude af Mont Jake. Men jeg synes mit ansigt på en måde var en distraktion for musikken på ep’en. Nu starter der en periode med et nyt koncept bag ‘Pearly Cloud’ og de kommende tracks, men det skal ikke ses som en slags hokus pokus og kaninen op af hatten, at man nu ser mit ansigt«, udtaler Hammershøj.

‘Pearly Cloud’ er tung hiphop blødet op af Hammershøj højtravende vokal og har besøg af hele to gæster: Den jamaikanske rapper Assassin (som blandt andet gæstede Kendricks ‘To Pimp a Butterfly) og den bare 16-årige London-MC Bryn The First, som optræder på sit første studietrack nogensinde.

Mont Jake udgav tidligere på året ep’en ‘Shadow’ og arbejder i øjeblikket på en udgivelse, der skal lande i 2017.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af