Orgi-E sælger sin brugte Mercedes: Se salgsannoncen for Boris, der har været med i flere Suspekt-videoer

Emil Simonsen aka Orgi-E aka Klamfyr har alle dage været et friskt indspark i vores indenrigs mediestemme. Som en fast bestanddel af landets måske bedste – og utvivlsomt mest beskidte – rapgruppe, Suspekt, er han ikke bange for at tage sagen i egen hånd, hvad enten det handler om musik eller bilsalg.

Således kan man på Bilbasen.dk finde en nyopslået annonce, hvor Simonsen uden omsvøb udøver sine bedste salgstricks i bestræbelsen på at sælge sin gamle Mercedes, der er blevet døbt Boris.

Der er tale om en metallisk sort og ret så kølig Mercedes 260 E, der står til 66.666 kr. Er vognens biltekniske specifikationer ikke salgsfremmende i sig selv, burde man måske overveje det fristende tilbud en ekstra gang: Slæden har været med i DR’s dokumentarserie ’Da Danmark blev Suspekt’ og diverse musikvideoer, heriblandt den nedenstående billedside til ’S.U.S.P.E.K.T.’ fra 2014.

Bliver man den heldige køber, kan man tilmed se frem til at få overrakt nøglerne personligt af Orgi-E. Er man hardcore fan af manden, eller bare Suspekt, er det altså også en enestående mulighed for at få en medfølgende autograf.

Se hele Boris’ salgsannonce og baghistorie på Bilbasen HER.

Læs også: Orgi-E fra Suspekt: »Som regel har musikerne mere at sige end politikerne«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af