Sådan får man et interview med Frank Ocean: Zane Lowe på impulstur til Tokyo

Sådan får man et interview med Frank Ocean: Zane Lowe på impulstur til Tokyo

Når man får en yderst sjælden mulighed for at interviewe Frank Ocean, slår man uden tøven til – så meget kan den indflydelsesrige Beats 1-radiovært Zane Lowe afsløre i et nyligt interview med gratisavisen London Evening Standard.

Her fortæller Lowe, der er af de absolutte sværvægtere inden for radiobranchen, at han fik en enestående chance for muligvis at udføre et forjættet interview med ’Blonde’-aktuelle Frank Ocean, som ud over sin musik er kendt for at være yderst pressesky. Det krævede dog lige, at han tog et smut til Japan.

»Frank og jeg har kendt hinanden i et par år. Så han stoler tilstrækkeligt nok på mig til at gå på FaceTime. Men hvis interviewet ikke fungerer og ikke udmønter sig til noget, kommer man til et sted, hvor man må spørge sig selv: ‘Hvor meget brænder man for at levere det her for Frank og hans fans?«, fortæller Lowe og tilføjer derudover, at beslutningen om at flyve til Tokyo for at tage en snak med Frank var fuldstændig uplanlagt. Beslutningen blev angiveligt truffet på blot få timer.

Ud over en lakonisk bekræftelses-sms fra Frank, der blot lød »Yeah, do it, get on a plane«, var hverken tid eller sted blevet planlagt, da radioværten for nyligt sprang på flyet. Ifølge nedenstående tweet var Lowe i Tokyo den 9. september.

Noget tyder altså på, at vi muligvis har et interview med Frank Ocean og Zane Lowe i vente – forhåbentlig et stort et af slagsen. Lowe har lavet mange af denne slags interview før i tiden, blandt andet det opsigtsvækkende Kanye West-interview fra sidste år, der virkelig gik i detaljer med Wests visioner. Men også Frank er blevet interviewet af Lowe tilbage i 2012 for BBC Radio 1.

Der er endnu ingen forlydender om, hvad vi kan forvente af interviewet, eller hvornår det lander. Men det kribler utvivlsomt i os for at høre Franks egne tanker om ‘Blonde’. Og så ser det altså ud til, at man skal være klar på en ret impulsiv og løst anlagt planlægningsproces, hvis man vil have lidt af Franks dyrebare tid.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af