Top Tracks: Her er ugens 10 bedste nye sange

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Weyes Blood ‘Do You Need My Love’

Først for nyligt er vi begyndt at åbne øjnene op for Weyes Blood, men det er selvfølgelig bedre sent end aldrig. Den amerikanske sangfugl bag kunstnernavnet er Natalie Mering, som med sin dydsmønster-folkpop er godt i gang med at varme op til sit kommende album ’Front Row Seat to Earth’, der lander 21. oktober. I den forbindelse har hun sluppet anden single fra albummet, ’Do You Need My Love’, som er ladet med tungsindig kærlighedsfortvivlelse.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Swet Shop Boys ‘Zayn Malik’

Duoen Swet Shop Boys består af amerikansk-indiske Heems fra hedengangne Das Racist og den engelsk-pakistanske skuespiller/rapper Riz Ahmed (som du måske har set i ’The Night Of’). Tilsammen laver de world-hiphop med udgangspunkt i deres blandede tilhørsforhold. Derfor er det heller ikke underligt, at deres nyeste single ’Zayn Malik’ oser af sydasiatiske trommer og slangehypnotiserende rytmer. Tracket er frontløber for deres kommende album ’Cashmere’, der skulle lande i næste måned.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Zack de la Rocha ‘Digging for Windows’

Den mytiske Zack de la Rocha har siden den ikoniske rapmetalgruppe Rage Against the Machines opløsning ikke svaret tilbage på fans ivrige håb om ny musik – altså indtil nu, hvor han langt om er længe er klar med et nyt nummer. Singlen hedder ’Digging for Windows’ og er produceret af hiphop-veteranen El-P, der er halvdelen af duoen Run the Jewels. Ikke underligt runger singlen derfor på samme skånselsløse facon som hos Run the Jewels, og med Rochas genkendelige stemme og indædthed bliver det en kradsbørstig fornøjelse for øregangen.


travis scott

 

4. Travis Scott ‘Coordinate’

Travis Scotts seneste album har et hav af celebre gæstevers, men et af albummets stærkeste sange er den dæmoniske ’Coordinate’, som blot nøjes med få indledningsvise gæsteord. Herefter styrer Scott selv tøjlerne udrustet med galaktisk autotune og et ildevarslende gyserbeat, som tidligt i tracklisten lægger dagsordenen for det mulmbelagte album.

‘Coordinate’ streames eksklusivt hos Apple Music.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Soft Hair ‘Lying Has to Stop’

Soft Hair er en spritny duo bestående af Connan Mockasin og Sam Dust. Sidstnævnte er blandt andet kendt fra den nu opløste dansepunkgruppe Late of the Pier, hvilken også var vejen ind til samarbejdet, da Mockasin i 2009 varmede op for bandet. Det nyslåede resultat er en diskofil og psychpoppet single ved navn ’Lying Has to Stop’, hvor de to herrer ruller sig ud med besynderlige dansetrin. ’Lying Has to Stop’ er første single fra deres kommende selvbetitlede album, der lander 28. oktober.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Pional ‘The Way That You Like’ feat. Empress Of

Den spanske producer Pional er så småt ved at være klar med sit næste album ’When Love Hurts’, der udkommer den 30. september. Som optakt har han delt den taktfaste ’The Way That You Like’ med vokalassistance fra sangerinden Empress Of, som i øvrigt selv har spanske rødder i familien. Samarbejdet er et vitaliserende track med et snert af længselsfuld r’n’b.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. CRX ‘Ways to Fake It’

CRX er et interessant projekt, man gør klogt i at følge i fremtiden. Kvartetten har The Strokes-guitaristen Nick Valensi i front og står til at udgive deres Josh Homme-producerede debutalbum ’New Skin’ den 28. oktober. Nu har bandet så sluppet albummets første fremragende forsmag, der lyder en anelse mere voluminøs, poppet og farverig end The Strokes’ patenteret stoiske guitarrock.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Dej Loaf ‘Snakes’

Detroit-rapperen Dej Loaf har i et par år stået bag diverse hits, men hun har endnu til gode at komme ud med et studiealbum. Noget tyder dog på, at tiden snart er inde med den nye sang ’Snakes’. Tracket er et boblende og eftertænksomt udspil, hvor den 25-årige kvinde med lillepigestemmen advarer om blindt at stole på folk. »Album coming soon«, lyder det på Soundcloud.


9. Ny Sensei ‘Kl 6.’

Efter i en del tid at have rumsteret i den danske undergrundsscene, står urbanduoen Ny Sensei – bestående af producer Frej Levin aka Frej le Funk og rapper/sanger Rasmus Nørgaard – klar med debutsinglen ’Kl. 6’. Nørgaards bootycall-messende vokal svæver over et digitalt plirende beat, der er smurt ind i tyk og glitrende r’n’b. Det kan noget.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Cancer ‘Die One More Time’

Den danske duo bestående af Nikolaj Vonsild (When Saints Go Machine) på vokal og Kristian Finne Christensen (Chorus Grant) på guitar er tilbage med singlen ’Die One More Time’, som vi havde premiere på for ganske nyligt. Et flot underspillet nummer, der er intimt, følelsesladet og fintspillende med elektroakustisk guitar og Vonsilds falsetsvævende vokal. I øvrigt første forsmag på deres kommende album ’Totem’, der udkommer 27. januar.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Apple Music HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af