Travis Scott giver status på ‘Cruel Winter’: Kommer i starten af næste år

Travis Scott giver status på ‘Cruel Winter’: Kommer i starten af næste år

Når Travis Scott ikke vælter sig i overskrifter for at rappe i toppen af et træ og for at have udgivet sit seneste album ’Birds In the Trap Sing McKnight’, gør han det på baggrund af det længeventede fællesprojekt ‘Cruel Winter’, som Kanye Wests G.O.O.D. Music står bag.

Scott har nemlig givet en tiltrængt opdatering på det kommende fællesalbum i et besøg hos radiostationen Hot 97. Her har han meldt ud, at samtlige artister fra G.O.O.D. Music-staben er med på albummet, og at projektet lander i starten af næste år. ‘Cruel Winter’ er efterfølgeren til ‘Cruel Summer’ fra 2012.

Derudover har Scott for knap en lille uges tid siden i sit eget radioshow udtalt, at han betræder rollen som executive producer på det kommende projekt. Ifølge ham kan vi forvente et ungdommeligt og meget ligetil udspil. Se ham forklare nærmere i klippet nedenfor.

Læs også: Kanye West deler nyt track ‘Champions’ – første skud fra ‘Cruel Summer’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af