Blodbad, bankrøverier og biljagt: Se den voldsomme video til The Weeknds ‘False Alarm’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Godt nok er han brudt ud i lys lue på scenen før, men derfra er der alligevel ganske langt til de voldsomme scener, der finder sted i The Weeknds nye video til hans seneste single, ‘False Alarm’.

Videoen tager udgangspunkt i et bankrøveri, der – spoiler alert – ikke ender lykkeligt. Hele det voldsomme scenarie er filmet fra en af bankrøvernes synspunkt, så man som seer næsten føler sig som en del af dramaet (især hvis man er typen, der kan identificere sig med de blodige gerninger, gidseltagning og kugleregn – eller bare spiller mange skydespil). Først til slut ser manden bag kameraet sig i spejlet, og det er naturligvis ingen ringere end The Weeknd selv.

Videoen er instrueret af Ilya Naishuller, der ganske nærliggende tidligere står bag førstepersons-cyber-actionfilmen ‘Hardcore Henry’.

‘False Alarm’ er hentet fra The Weeknds kommende album, ‘Starboy’, der lander den 25. november.

Læs også: Charme, selvtillid og debatteret hår: Se The Weeknd indtage ‘Saturday Night Live’ med ‘Starboy’ og ‘False Alarm’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af