Premiere: Hør Communions nye single ’Got to Be Free’ – løfter sløret for debutalbum

Premiere: Hør Communions nye single ’Got to Be Free’ – løfter sløret for debutalbum
Foto: Adrian Sølberg

Det danske firkløver Communions skrev for ikke så længe siden kontrakt med det amerikanske pladeselskab Fat Possum, og som fejring på den nye ordning gav de en umanerlig god koncert på Loppen for en måneds tid siden.

Nu løfter den danske gruppe så sløret for deres kommende debutalbum ’Blue’, der lander på det nye label den 3. februar næste år. Albummet følger op på bandets to tidligere og meget stærke ep’er: ’Cobblestones’ og den efterfølgende ’Communions’.

I slipstrømmen på albumafsløringen har vi nu premiere på gruppens dugfriske track, albumforløberen ’Got to Be Free’, som kan høres nedenfor, hvor du også kan beskue albummets trackliste på 11 numre.

Som man nok opfanger gennem det nye udspil, er der en nyfunden elegance at spore, der efter eget udsagn vil præge hele debutpladen. Projektet handler om kærlighed, om at tage chancer og prøve noget nyt, hvorfor noget af Communions’ karakteristiske mørke er tilsidesat i det kommende næste kapitel.

I samme ombæring har kvartetten annonceret en koncert på Lille Vega den 24. februar blot tre uger efter albummets udgivelse. Billetsalget er i gang nu.

‘Blue’:
1. ‘Come On, I’m Waiting’
2. ‘Today’
3. ‘Passed You By’
4. ‘She’s a Myth’
5. ‘Midnight Child’
6. ‘Got to Be Free’
7. ‘Don’t Hold Anything Back’
8. ‘Take It All’
9. ‘It’s Like Air’
10. ‘Eternity’
11. ‘Alarm Clocks’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af