Se Mø og Mel C synge ‘Say You’ll Be There’ sammen – læs deres rørte reaktioner

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forleden blev Mø genforenet med sit helt store idol, Melanie C fra Spice Girls. De to mødtes første gang for to år siden, da Sporty Spice var rejst til Koncerthuset for at overrække Mø hendes P3 Guld-pris, og for nyligt mødtes de to stjerner altså igen i det britiske tv-show ‘Sunday Brunch’.

Men der har tilsyneladende været mere på tallerkenen end blot søndagsbrunch for og Mel. Da Karen Marie Ørsted i går aftes indtog scenen på Roundhouse i London, var Sporty nemlig klar på scenen til en fællesversion af Spice Girls-hittet (som Mø også tidligere har lavet et cover af) ‘Say You’ll Be There’ – til publikums udelte, højlydte begejstring.

En meget rørt Mø tyede efterfølgende til Instagram og delte et herligt, kærligt billede fra showet med et par medfølgende, berørte ord:

»I går blev jeg gjort selskab på scenen af mit barndomsidol Melanie C for at synge ‘Say You’ll Be There’ med mig. Jeg blev bogstaveligt talt 8-årige Karen lige der på scenen, og det var så følelsesladet, så surrealistisk og så opløftende! Tusind tak Melanie for at få en drøm til at gå i opfyldelse for denne pige og for at få publikum til at blæse taget af Roundhouse!«

Melanie C benyttede også lejligheden til at sende en stor tak til Mø via Instagram: »I aftes havde jeg æren af at dele scene med denne utrolige kvinde. She slayed. Hun var inspireret af Spice Girls som barn, nu inspirerer hun mig. #proud #girlpower.«

Se den vilde publikumsvideo i toppen, læs Mø og Mels taksigelser herunder – og læs eller genlæs vores store interview med Mø om hendes liv som Spice Girls-fan.

Læs også: Se Møs energiske optræden med ‘Drum’ til P3 Guld

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af