Pharrell elsker hende: Oplev popsensationen Maggie Rogers til en Soundvenue Session

Pharrell elsker hende: Oplev popsensationen Maggie Rogers til en Soundvenue Session

Det hele startede med Pharrells forundrede ansigt. Popstjernen blev blæst væk, da han blev introduceret for Maggie Rogers og sangen ‘Alaska’ under et besøg på musikskolen Clive Davis Institute i New York.

Videoen af Pharrells rosende ord til den unge sangskriver gik internettet rundt, og to singler senere er hun på vej mod musikkens stjernehimmel. Nu kan Maggie Rogers opleves på dansk grund, og vi er stolte over i samarbejde med LiveNation at præsentere hendes debutkoncert i Danmark.

Maggie Rogers giver en Soundvenue Session i DR Koncerthusets Studie 3 den 8. marts.

Pharrell roste blandt andet Rogers for hendes unikke lyd, som skal spores til sangerindens unikke miks af folktraditioner og moderne popmusik. En kombination, som bunder i hendes fortid som banjospiller og folksangskriver, der møder en ivrig fascination af dance. Sidstnævnte opstod under et længere ophold i Frankrig.

Rogers har indtil videre udgivet to singler: Den underfundige ‘Alaska’ (som også har været P3’s Uundgåelige) og senest den lindrende ‘Dog Years’, som vi kårede til et Top Track i starten af november.

Forvent masser af nye sange, når Rogers rammer København til en Soundvenue Session. Billetsalget starter den 18. november kl. 10.00.

Læs mere om koncerten på Facebook HER.

Maggie Rogers (US)
8. marts
DR Koncerthuset, Studie 3
Billetpris: 140 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af