Premiere: Ice Cream Cathedral sidestiller nærvær og død på ‘Diving for Pearls’

Premiere: Ice Cream Cathedral sidestiller nærvær og død på ‘Diving for Pearls’
Foto: Stephanie Stål

Ice Cream Cathedral fik i 2013 anmelderroserne til at regne, da de med deres selvproklamerede spacepop bedrev sig i det danske musiklandskab med debuten ’The Drowsy Kingdom’. Blot et år efter fulgte det mørkere ’Sudden Anatomy’, og nu står den danske trio klar med den nye single ’Diving for Pearls’, som vi her bringer en premiere på.

Denne gang drejer det sig om en melankolsk og skrabet affære, der stort set udelukkende via akustisk guitar og Anja Lahrmanns tindrende vokal formår at skabe et lydunivers, som søger sidestilling mellem nærvær og død.

»’Diving for Pearls’ repræsenterer både i musik, tekst og video et slags negativ – ligesom af et fotografi – af den kærlighed, vi føler for hinanden både tæt på og som samfund. Nærvær og død ligger side om side i det digitale medie«, lyder handlingen bag singlen, der altså har fået en enestående musikvideo. Her ses mere og mindre kendte ikoner, symboler og organlignende objekter, der svæver i et skævt, VR-lignende galleri.

I forbindelse med det nye nummer har Ice Cream Cathedral også offentliggjort en forestående dobbeltkoncert med Lowly på Vega den 10. marts. I starten af det nye år følger desuden atter en single, inden en endnu unavngiven ep ligeledes lander efter nytår.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af