The xx deler mystiske musikbidder – nyt album muligvis døbt ‘I See You’

The xx deler mystiske musikbidder – nyt album muligvis døbt ‘I See You’

The xx kunne for en måned siden bekræfte, at de var gået i studiet for at arbejde på deres tredje album i rækken og efterfølgeren til ’Coexist’ fra 2012. I samme anledning delte de en Spotify-playliste med numre, der fylder højttalerne i studiet.

Selvsamme playliste har den seneste tid indeholdt tre mystiske tracks, alle med nøjagtig 55 sekunders varighed, der hverken har fået tildelt kunstnernavn eller sangtitel – og tilmed med et anonymt, hvidt cover.

Kun det seneste nummer af de tre er at finde på streamingtjenesten lige nu, da hver ny skæring tilsyneladende har taget den tidligeres plads. Du kan give den nyeste snippet et lyt nedenfor.

Spekulationerne har naturligvis lydt på, om der er tale om ny musik fra den mørkklædte trios side, hvilket en del kunne tyde på. Under tracket på Spotify er bandets pladeselskab, Young Turks, nemlig listet, ligesom den engelske BBC-radiovært Annie Mac lige har afsløret over Twitter, at trekløveret kommer en tur forbi stationen torsdag for at give en live-session og tage en snak – formentlig om det nye projekt.

Der er altså et eller andet under opsejling, hvilket en Reddit-detektiv også har opsnappet. Via musikopdagelses-app’en Shazam, der før har bidraget med informations-leaks, kunne Reddit-brugeren liste 12 uudgivne The xx-sange, der angiveligt hører under albummet ’I See You’, som The xx altså hverken har annonceret eller delt (endnu).

Hvorvidt Shazam-informationen viser sig at holde vand, vil den nære fremtid vise – forhåbentlig allerede på torsdag.

‘I See You’:
‘Brave For You’
‘Dangerous’
‘I Dare You’
‘Lips’
‘Naive’
‘On Hold’
‘Performance’
‘Replica’
‘Seasons Run’
‘Say Something Loving’
‘Test Me’
‘A Violent Noise’

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af