Cannibal Records er tilbage – se J-Mix og Hakeem folde sig ud på ‘Holy Moly’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cannibal Records-holdet har haft speederen i bund, siden de til sidste års Distortion etablerede sig som et crew, man gør klogt i at følge. Kollektivets tre ret så forskellige medlemmer, Icekiid, Hakeem og J-Mix, bidrager hver især med en særegen lyd, og nu udsender sidstnævnte medlem sit nyeste skud på stammen.

Singlen hedder ’Holy Moly’ og gæstes af crew-kumpanen Hakeem. Mens J-Mix tidligere både har flirtet med g-funk og mere feststemt hiphop, har Hakeem mestendels holdt sig til fransklænende betonrap. Men det nye fællesudspil er nedbarberet nutids-trap, der lader et minimalistisk beat vige for at gøre plads til eftertrykkelige linjer.

Det er dog også ‘Holy Moly’s yderst velproducerede musikvideo, der tiltvinger sig opmærksomhed. Denne gang er det et miks af traditionelt brovtende sekvenser med bekostelige biler i bybilledet og obskure stammescener fra en skov – lidt til enhver smag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af